BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, February 21, 2012

:terpaksa rela menerima:

aku rasa dah lama kottt laki aku tak beli kasut bola
last aku ingat sebelum kawen dengan aku
ate sebabnya kasut bolanya berlambak-lambak
 sampai ader kawan-kawan pinjam :P

dan baru-baru nie laki aku nak p men bola di putrajaya
dier kecek aku nak kasut bola baru hihihihi
aku cakap bolehhhhhh tapi takleh mahal sangat
yelah kasut bola yang ader sepasang sampai 600-700 ringgit tahu
last-lastnya laki aku pakai sekejap jual seratus dua...
mau tak hangin satu badan aku tengoknya...

sehari sebelum dier p main bola tue
kami kuar ke giant nilai cari kasut bola incik b
 pusing punya pusing...cari punya cari
lastnya dapatlah incik b sepasang kasut bola....

 
 buka adidas, bukan nike tapi puma
 laki aku nie stock pakai adidas n nike jee
tapi entah macam-mana malam tue nasib menyebelahi aku
stock adidas n nike seme dah habis tinggal saiz kecik2 jeee

tapi disebabkan nak jugak bermain bola dengan kasut baru
incik b terpaksa rela menerima kasut ini hahahhar
jahat eh aku....murah jer beb kasut nie...
kalau dier jual kat kawan dier seratus pon aku ok lagi

disebabkan itu aku merelakan hati untuk membayar 
kasut ini bagi pihak laki aku (kira macam hadiah lah eik)
hadiah untuk ape???takde pape..saje je suka-suka bagi hadiah
dan aku pon dapat gak hadiah dari incik b tau. 
nak tahuuuuuu hadiah ape,tunggu next entry aku yerp...

2 comments:

sharEna said...

habi dah x main bola. so xde dh dia nk beli but. but dia ritu kena curik. petanda xyah main bola da kot hahahha

mun said...

sharena:owh yeke..nie start main balik sebab diri sendiri terasa berat badan sudah naik..hahahaa

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...