BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, February 24, 2012

:perginya takkan kembali:

1. bila anak merengek bangun malam,janganlah marah dia. Jangan merungut kenapalah kene bangun malammmmm...mengantuk..etc.That might be the last night that he/she does that

2. bila anak mintak mainan atau sesuatu kalau mampu, kita cubalah berikan. That might be the last night that he/she ask for something.

3. bila anak nak susu, berikan dengan penuh kasih sayang......That might be the last day that he/she drinks it. Sama ada susu ibu atau FM, dua dua sama je. Pemberian dari ibu/ayah kepada anak.

4. bila anak buas/nakal, bersabarlah. That might be the last day that we can see him/her being active.

5. bila suapkan anak makan, suaplah dengan penuh kasih sayang...That might be the last food that he/she eats.

inilah 5 pesanan dari ayah arwah adik Faris yang membuat aku terasa sedih dan tetiba terkenang kan kepada anak aku mirza


aku memang ikuti perkembangan arwah...di belog mazidulakmal.com  

kalau nak baca full story tentang arwah adik faris boleh klik link kat atas tue

dan tetiba semalam aku terkedu pabila membaca adik faris sudah meninggal kan dunia...

inalillahwiinalillahirojiunnnn....sungguh berat dugaan yang diberi kepada keluarga arwah

marilah kita sama-sama sedekahkan Al-Fatihah untuk arwah....

2 comments:

aziyana said...

skrg husna demam..
bila terbaca ni sedikit sebanyak jadi peringtn pd diri sdn..

mun said...

aziyana:yup yana..betul tuee

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...