BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, February 14, 2012

:menunggu tuan baru:

assalamualaikum semua
pergh lama giler aku tak update eh +___+
rasanya seminggu kot belog aku bersawang

haritue cuti-cuti aku terlebih rajin tau
sebab bile mirza tido aku mengemas almari mirza
aku asingkan segala baju yang dah takleh pakai
then dalam baju tak leh pakai tue 
aku asingkan pulak mana yang elok dengan dah tak elok

yang elok aku basuh bersih bersih....wangi-wangi dan simpan


baju-baju mirza dulu termasuklah lengan panjang,
lengan pendek...rompers...baju melayu


satu box ...mitten n booties dan pre-walk shoes
dan satu box lagi....set topi


dah siap asing, basuh seme letak dlm box besar


nasib muat-muat jeee tau


nie lah rupa kotak tue....ekceli ader lagi segala selimut,napkin
tapi itu aku tak simpan sebab mirza masih lagi menggunakannya

*menunggu tuan baru...INSYAALLAH

6 comments:

sharEna said...

asyik teringat apasal mun x update blog ehhh? hehehe...ingtkn cuti mane2

rajinnya mun kemas elok2. kite byk gak baju naurah dah masok kotak. tp x kemas elok2 sgt. asal boleh aje. hehehe

nanonano said...

hehe same plak kite,
na pun ahad lepas kemas baju2 mika yg dah senteng,
bg mak suruh bg kt ank sape2,
smlm dia ckp bg kat ank kemboja yg sewa umah sbelah :)

ain_nia said...

rajinnye kemas..
ada gud news ke?

antalya said...

bagusla mun ni.well organize orgnya.tp kan, nanti bila nk guna utk adik mirza sure kena basuh lg sekali punya lah

aziyana said...

er gud news kah?
meh tolong kemas baju husna skali...hahahaha mak husna malas

Fizah said...

sungguh kemas! :)

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...