BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, February 29, 2012

: I-Pad for mirza:

hurm banyak pulak benda nak cite +____+
plus nak edit-edit gambar lagi
so aku hold dulu cite percutian di PD tue eik

lagipun hari nie kan last day of february
so aku rasa better aku mulakan cite aku tue pada esoknya
sebab esok dah masuk MARCH kan...hehehee
 ok mun siryes alasan nie tak masuk akal langsunggggg
tapi disebabkan ini belog kau maka kau buat lah ikut suka kau

hari sabtu lepas aku ke zemart sebab incik b dah gaji
hurmmm macam biasalah kan..hehehehe
sebulan sekali aku mesti membeli barang dapur
beli siap-siap stock simpan kat rumah...ate nanti nak guna
tengok-tengok dah habisss tak payah nak pegi membeli lagi
 masuk jer stor ambik stock terus guna...hahahaha

dah beli barang dapur...beli pulak barang mirza kan
stock susu,dypers,vitamin..scott emulsion dan lain2 lagiiii
tengah jalan sambil aku tolak troli yang ader mirza plus barang2
dan incik b pulak tolak troli yang dah penuh dengan 4 pack drypers
dan 4 pack susu mirza tetiba aku ternampak sesuatu

eh eh ipad for kids laaaa b
mana..mana yang... (saje buat tak nampak)
nie haaa depan mata je tau (merajuk jap)
oooohhh ok ke yang????
ok kot meh kite try dulu

tekan tue tekan nie..siap ader lampu bagai seme
incik b cakap oklah yang kite ambik satu untuk mirza

muka kegembiraan dapat mainan baru ipad

hah tangan tekan tapi mata tengok ape entah

okeh sudah kembali ke pangkal jalan ipad nya semula

 aku beli ipad nie murah je tao rm16.90 jer harga asal 26.90 kottttt 
tapi disebabkan new item dier kasi murah sikit
harga pengenalan katanya...murah lah kan...takde postage bagai

mirza punye ipad kaler biru putih (ader kaler pink jugak)

so pada sesape nak boleh dapatkan di pasaraya zemart bandar enstek
nak promote lelebih dier tak bayar aku kan...hahahaha 

*ipad nie jek yang aku bawa g pd buat mirza main dalam kete

8 comments:

sharEna said...

kat tempat mainan yer mun?? hehehe...tgk la nti usha2 kalo berkenan =P

nanonano said...

ipad ni femes sgt kat fb ok,
semua brebut2 order dr bulan 1,
tp still xdpt2 lg, hahahahha

aziyana said...

ye salah sorg penjualnya adalah den...hahaha smpai skrg xdpt2 lg..sian my customers..tp siyer mun dpt murah giler

Tengku Fauziana said...

ha..mun mne beli..ana tgk ni rm36..adoiii..leh tahan gak..fungsi dia mcm ne mun..

mun said...

sharena:haah tempat mainan....murah mesti berkenan punya.....

mun said...

nanonano:owh yeke naa....mun de gak nak beli kt online..nasib tak beli..jimat duit mun....hehee

mun said...

aziyana;haah murah sebab dier bg harga pengenalan.....

mun said...

tengku fauziana:mun beli kat pasaraya zemart kat bandar enstek.....fungsi dier oklah...ader nombor dari 1-10..ader abjad siap spelling lagiii...oklah bagi mun

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...