BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, February 20, 2012

:plan asal yang hancur lebur:

weekend baru nie aku tak kemana-mana pon
(kecuali malam sabtu tue lah JJCM ke bangan lalang)

pagi sabtu tue plan nak bawa mirza pegi jogging
(alaaah plan je pun last-last tak jadi jugak)
plan asal hancur lebur...sebab pagi-pagi dah kuar
breakfast kat luar dengan laki aku & mirza

lepas breakfast tak tau nak pegi mana, 
bawalah mirza ke playground
sebab ape tau tak tau nak pegi mana???
sebab laki aku keje haritue tapi masuk tengahari....
so tak dapatlah nak keluar jenjalan jauh sikit...+______+

muka happy dapat main playground

muka happy lagi sekali dapat main jongkang jongkit 

sape ajar nie naik ikut sini 

haaaa nie baru betul naik ikut tangga

anak bapak same jeeee tau

haaaa kan aku dah cakap....bapak nye teringin sama

aku yang kepanasan....

 suka entah kali ke berapa aku pon tak pasti

seme mainan WAJIB naik tau

nak masuk tapi takotttt..hahaha...

 muka sedih takmo balikkkk

eh mirza takkan nak berkampung kat sini kot, jom balik
menangis jugaklah time nak angkut mirza ke kereta....hehe

6 comments:

sharEna said...

nie playground kt mane mun? enstek ek?

mun said...

sharena:haah kat timur enstek...

nanonano said...

cantik ah playground ni,
besar lak kwsn, xde org, syok mirza lenjan sorg2, hehehe

ehh? xde word verification dh eh??
yeeehaaaa! :p

aziyana said...

tinggi nye la mirza nih..layak bebenar dh nk dpt adik tuh..hikhikhik

mun said...

nanonano:haah na kawasan baru orang tak ramai lagiiii

mun said...

aziyana:yerp..memang layak di beri adik..hehehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...