BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, February 22, 2012

:aku rela menerima:

haritue aku cite kes laki aku terpaksa rela menerima
hari nie aku nak cite kes aku pulak rela menerima....
terima ape???terima ini.....

 external hardisk kaler merah pujaan hati

ok..ok aku tau aku ketinggalan zaman hahahha
dulu tak penah teringin pon nak membeli 
tapi disebabkan capacity laptop dah nak full dan aku tak tau
nak transfer kemana segala khazanah aku tue
so aku decide meminta incik b benda ini
 tapi aku mintak duit je kat incik b yang tolong beli kawan aku
nape kaler merah eik????sebab laptop aku kaler merah

3 comments:

sharEna said...

pakai laptop ek kt opis? kite x suke sbb penat pakai lappy neh. pc ne x penat sgt hehehe

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

same laaa kiter ponyer huhuhuuuu

rDnA said...

Cantik pulak color merah.mengancam!

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...