BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, February 29, 2012

:2days1night@Port Dickson:

assalamualaikum seme +_____+
2 hari belog aku senyap tak berupdate langsung
unique visitors pon kurangggggg tau huhuhu

ekceli aku tak menghilang ke mana-mana pon
cuma menghilangkan diri pergi bercuti di Port Dickson
tak lama pon pegi 2 hari 1 malam je weyhhh (weekdays)
sebab weekend incik b nak keje, dier takmo cuti
hurm nasib cuti aku dan dia banyak lagiiiii...

malam ahad dah siap-siap pack barang seme...
aku siap de list lagi tau nak bawa barang ape hehehe
takut kang takde list ader jee barang yang tertinggal

pagi isnin tue kul 8 pagi dah siap seme nya
sebelum tue pegi breakfast dulu kat kedai makan fav.aku
bukan mcd bukan kfc tapi kedai makan tepi jalan jew
makanan kat situ leh tahan sedap..dah sedap murah lak tueew

settle bab sarapan terus kami memulakan perjalanan
pukul 9.30 pagi kami dah sampai ke Port Dickson...
syukur  perjalanan ke Port Dickson berjalan dengan lancar
dan sampai terus pegi tengok resort tempat penginapan kami...
nak check in awal lagi so kami ke Pantai Blue Lagoon


memang aku plan nak sampai awal kat sana sebab
 aku boleh bawa mirza mandi laut sambil lepak2 tepi laut
selesai mandi manda seme kami terus mencari tempat makan
 selesai makan tengahari kami call makcik runner tue 
sebab nak request nak masuk bilik awal dalam kul 2 petang
check in asal pukul 3 petang tapi disebabkan bilik kosong
so bolehlah kami check in awal hari tue hehehe 

dah check in..aku terus mandikan mirza bagi susu
pasang aircond bagi sejuk-sejuk terus dier terlena
aku pon lepas solat, terlena sama-sama...
pukul 5.30 petang..bangun, solat pastu siap-siap
sebab kami nak turun jalan-jalan area resort pulak....
malam kami makan malam di restoran terapung tg.agas

pagi esok nya pulak kami sarapan ala kadar jer dalam bilik
 sebab nak bawa mirza mandi kat waterpark pulak...
kul 12 check out pastu singgah di Teluk Kemang jap
lunch kat sana sambil pekena coconut shake & cendol durian
bile  perut dah kenyang kami jalan-jalan area Pantai Teluk Kemang
pastu terus balik ke rumah, sampai rumah kul 3 ptg
zzzZZzzzZZ  tido sampai lah kul 6 ptang..huh penattttttt

* cerita penuh bergambar akan menyusul kemudian yeee

2 comments:

sharEna said...

patut la xde update. rupanya g bercuti.....huhuhu

cpt update gambo!

mun said...

sharena:yeee pegi bercuti..gambo bnyk sgt..so pelan-pelan eik..harap bersabar...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...