BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, February 23, 2012

:jalan-jalan diPantai Morib:

setelah bersusah payah berhempas pulas
dapat jugak aku gambar-gambar p MORIB aritue
kalau makanan lama dah kotttt di buang dalam tong sampah

sampai jeee kat Pantai Morib tue kami lepak sini dulu
 
 abah aku main tangkap jek gambar tau 

suka sangat mirza dengan bola batu nie

haaa kan aku dah cakap mirza suka benda nie

apehal aku senyum macam tak ikhlas jek tueee

aku jeee beriaaa yang tengok kamera hahaha

 aku lepas je mirza terus die nak panjat benda nie

tadaaaaaaaa jumpa awek pulak..terus hilang minat ke bola batu

dah puas melepak kami jenjalan sekitar Pantai Morib 
gambar takde sebab ramainya manusia di kala itu

sempat beli aiskrim dan makan secara berjemaah
mirza aiskrim takmo tapi kon aiskrim dier makan *peliks*

beli kopok lekor yang banyak tepung dari ikan
beli goreng pisang yang mana pisang kelatttt sebab muda lagi
nasib beli air cincau dalam tin so takdelah terasa manis gula tue

aku mencik gambar candid tau

haaaa macam gini barulah okey leh buat peace yooo

ok pasrah memang abah aku suka ambik candid

dah jalan perut pon dah kenyang tetiba tengok langit gelap
okeh sebelum hujan turun kene paksa diri untuk balik
sebab kami takde payung untuk disediakan sebelum hujan...
nasib kami cepat tau, sebab sampai jek ke kereta hujan pon turun 
syukur alhamdulillah YA ALLAH

ok sudah-sudah aku dah tak larat nak upload gambar dah
nie pon aku amik yang penting-penting jeeee

*dah settle hutang aku kat korang seme

4 comments:

nanonano said...

lawa mun :)
eh bukan mirza ptg rmbut ke hr tu??
nmpak pjg je rmbut siap cacak2,
urghhh jeles!

aziyana said...

syoknye jalan2 lgi..bile la turn yana lak nk g jalan2 ek

mun said...

nanonano:lawa????ape yang lawa nya na...?haah dah potong dah..pastu jap je panjang tao..mencik

mun said...

aziyana:alah yana mun menumpang mak pak jeee....diorang berjalan mun jalan lah sekali..hehehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...