BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Sunday, May 9, 2010

:bukan 44..tapi 60 hari ok:

dah bersalin,kenela berpantang
orang lain berpantang 44 hari..tapi saya kene berpantang selama 60 hari...
maksudnya..sepanjang tempoh dua bulan cuti,sepanjang itu lah jugak kene berpantang..
itu belum lagi temasuk pantang yang lain-lain...huhuhu..lamaaaa sungguh tempoh itu....
disebabkan mahu badan kembali pulih seperti biasa maka terpaksalah ikutkan juga..
maka harinie genapla pantang saya 44 hari...ader lagi 2 minggu untuk completekan 60 hari..
sabar mun sabar....tinggal 2 minggu jer lagi...
lepas tue leh la kuar jalan-jalan ngan mirza...


*telan air liur jer tengok orang lain minum ais...huhuhu




5 comments:

nurul aziyana said...

ais 100 hari br leh minum tau..hehehe mmg kene sabar la time pantang

mamaelly said...

hehehe mun..maksudnya 60 hari la pantang kene pakai pilis param semua tu..uiks..kalau keje gomen cukup2 hari nak naik kerja tu kan..

NURUL said...

yup nurul pun berpantang dlm tempoh yg lama. sampai skrg nurul masih pakai bengkung, telan jamu n so on even raina my baby dah berumur 5 bulan.

sabar ye mun tempoh berpantang mmg bosan sbb tak leh kuar rumah.

ieyka02 said...

camat berpantang...hehe...bby cumel sgt ok...polok2 dye okey..heheh

Ctiey said...

takpe mun.. kuatkan semangat... 2 minggu kejap je akan berlalu... skang juz fikirkan keseronokan lepas 2 minggu.. hehehe.. so.. skang ni kene sabar skit.. u can do it mun! tak sabar nak jupe mun akhir bulan mei ni... mesti mun ada banyak pengalaman ingin dikongsi bersama..

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...