BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, May 25, 2010

:skincare product:


entry nie bukan nak promote ke ape...tapi rasanye ramai yang komen produk safi rania gold nie bagus....
kalau di belek- belek dalam majalah ader jer iklan safi nie, tv pown selalu siarkan iklannya...
tapi tak sangka pulak saya ramai pengguna safi rania gold nie...
saya ingat nak cuba jugak...almaklumlah kan umur pown dah meningkat, kulit pun dah dewasa dah matang..
so saya nak cari sesuatu produk yang boleh mengekalkan keanjalan kulit dan meremajakan kulit saya nie (ececeh..macamler remaja sangat..padahal dah jadi mak budak )
lagipun saya sudah jemu dengan skincare produk yang lama
kalau uolls nak tahu saya pengguna Olay Total Effect selama 4 tahun...
krim OTE nie memang bagus...mudah meresap dan tak berminyak...
tapi kalau tanya saya kesannya???
entahlah..dah 4 tahun guna tapi tak nampak sebarang perubahan pown...
hahaha...macammana tue..sape nak jawab nie...
atau saya yang tak nampak perubahannya...
hahahaha...tak kisahlah
yang penting saya nak beralih angin dan mahu mencuba produk baru..

2 comments:

Umie a'iesya said...

hehheeh...
jum la tukar link!
saye dah link awak!
hermm rania ekkk...
kalu safi biase dulu tu cam tak berminyak sgt kan...;-)

Ctiey said...

skang ni mmg ramai suka guna product berasakan gold... untuk awet muda n seri wajah katanya.. maybe mun bole try... boleh kasi berseri-seri lagi wajah mun yang dah berseri-seri tu... ;)

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...