BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, May 24, 2010

:baby bouncer:

sape-sape yang dah jadi mummy tue..boleh tak tolong saya...
tolong bagi pendapat sket...saya mau beli baby bouncer untuk mirza...
tapi saya mahu tahu..bile mirza sesuai untuk dudu
k dalam tue coz sekarang mirza baru 2 bulan
lagipun saya geram teng
ok baby bouncer nie...


yang nie pown comel jugak


brand Fisher Price....penuh dengan mainan..atas bawah ader..


jenis nie leh pakai sampai umur 3-4 tahun....


boleh ubah suai jadi macam nie
....
..
.


*actually bouncer nie bukan untuk tidokan die...saya nak dier main2 ngn mainan yang ader dkt bouncer tue...dan dier leh tengok tv bile duk dlm bouncer nie...



9 comments:

anna said...

hi..salam kenal
boleh ajer nak pakaikan wktu baby,ganti buaian,tp anak sy kurang suke duk dlm tu,bl bl dah besar ni sebok nak suh masukkan die dlm tu
free2 singgah la blog sy :).I folo u,u folo me :)

Puan Jiha said...

mun.. hmm bouncer elok ke eh... jiha ada baca pasal shaken baby ni.. mcm tak elok kan... bounce ke atas bawah..tak elok utk baby's brain... jiha pon tak sure sgt pasal fakta2 ni, better u consult doc... my sisters, anak2 die sumer tak naik bouncer or buaian..sumer tido dlm cot... hopefully nanti baby Jiha pon camtu la

mun said...

anna:owh..yeke..cmtue plak..dah besar br nk duk dlm tue eik..
jiha:yeke jiha???skrg nie mirza mmg tido dlm baby cot jer....hehehe

Puan Jiha said...

kalau dh pandai tido dlm cot..biar aje kot.. nanti senang.. kalau tak gi mana2 nak dok dlm buaian or bouncer aje kang hehe..jenuh nak angkut time nak gi travel pulak kang hehe

mun said...

jiha:betol jugak ckp awk tue...jenuh nak angkut..hahaha....nasib i tak beli lagi...

nurul aziyana said...

yana pun mint bouncer...geram tgk..mmg niat nk bli jugak..jenama fisher cam ok

Ctiey said...

Yang no. 1 tu nampak comel n selesa.. Just4Baby..

fikaryna said...

hai mun..salam kenal..

mgkin bole cari yg bole pakai lama sket..tp ryna blum ada pengalaman..cuma mama ryna penah kata...baby kalau pandai dok atas tilam biar jer..lagi bagus..sbb kalau dia dah pandai lonjak2..bahaya..kalau xde org tgk la kan.

moga jumpa yg sepadan..

mun said...

fikaryna:owh..yeke...rmai jugak yg ckp cmtue...mgkn mun tak jadi beli kot...coz anak mun skrg dah pandai lonjak2 badan..hahaha..baru 2 bulan

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...