BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, May 13, 2010

:sulung lah katakan:

-mirza tido macam orang besar,siap ampu kepala dengan tangan-

segalanya sulung....
mirza anak sulung papa n mama...
mirza cucu sulung bagi kedua belah keluarga kami...
mirza juga cicit sulung bagi keluarga saya...
memang bertuahla mirza...pergi ke mana jer akan menjadi perhatian...
menangis ker meragam ker..ader jer orang nak angkat dan pujukkan...
kadang-kadang sampai papa n mama nyer sendiri tak sempat nak dukung anaknye..
yelah..ramai yang mendambakan mirza....
ramai jugak yang memanjakan mirza...
bile tak mo tido,dipangkunye mirza...sampai tido..
bile melalak....menangis...diangkat..dipujuknya...
bile mirza nak bermain-main..ramai jer yang nak bermain dengannya
bile mirza shi shi or pu pu..ader jer orang yang nak menyalinnya..
bile mirza mau mandi....ader jer yang nak memandikannya..
masa saya mengandung..ramai yang ternanti-nanti kehadiran mirza
bila mirza hadir dalam hidup kami,secara tak langsung kehidupan saya dan juga semua orang yang ada di sekeliling saya berubah
rupa-rupanye anak mama nie cukup bertuah kerana ramai yang sayangkannya...
bersungguh-sungguh mirza dimanjakan...harap-harap anak mama tak spoil lah yer..
jadilah anak yang taat pada perintahNYA,taat pada ibu bapa...dan mendengar kata orang tua...


5 comments:

nurul aziyana said...

ololo syioknyer dio tido..hihi

mun said...

nurul:tula..seronok tgk mirza tido...

Dayu said...

baby skrg mmg bijak2 belaka kot
smua dah beraksi mcm bdk besar sedangkan dlm hari lagi..
bertuah mirza..
takpe,,rezeki dia..mak ayah gak senang hati

Ctiey said...

sopannya baby uwais/mirza tdo.... and cute pun ada... menjadi cucu n segalanya sulung merupakan anugerah tak terhingga buat baby kesayangan ramai ni... insyaallah he will be a very gud boy n anak yang soleh..

mun said...

dayu:haah kan dayu..dah takmo bedung dah...bedung jer..abis semua tangan kaki keluar...
ctiey:sopan yer...mcm2 aksi dier wat bile tido ct...hahaha...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...