BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, July 3, 2018

:hari raya ketiga ke Melaka kite:

harini kite konvoi ke Melaka pulak ye anak anak


haaaaaa bawak kete tue elok elok B..
mata tue bukak skit hahahaha


bertolak awal sampai pun awal
alhamdulillah jalan pun tak jem lagi walau banyak kete
banyak rumah nak pergi beraya ni tau


rumah pertama..rumah nenek sedara di Jasin


atok sedara baju kelabu tue..
nama je atok tapi rock ..baju siap masuk dalam lagi
marissa tue tak sudah mengendeng bapaknya


meh sini duk dengan mama
papa nak sembang pun tak senang tau


rumah kedua rumah nenek sedara jugak
masing masing tengok henpon
aku tak dapatlah nak tengok henpon..
sebab duk tengok anak anak nie haaaaaaa

kalau boleh biar seme depan mata 
jangan duk merapu sangat atau melasak di rumah orang
nanti kang pape jadi tak pasal viral pulak hahaha

sebelum pergi rumah orang aku dah pesan siap2 kat anak2
nak melasak kat rumah tak ape..di rumah orang please behave
kalau nampak anak dah tak nak behave sangat 
aku mohon balik dulu je..lepassssss tuuuu
masuk kete masing masing siaplah kene tarbiah dengan aku
kalau geram sangat haaa siap berketam bagai lah yea

next banyak lagi rumahnya sampai dah tak lalu nak posing

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...