BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 19, 2018

:daybed kesayangan:

memang kesayangan sangat
lama dah beli nie..tak ingat dah bila
tapi yang pasti sebelum pregnant kan Mardhiah


memang lama dah mencari tapi tak jumpa yang berkenan di hati
ader yang berkenan mahal sangat pulak huhu
lasttnya aku jumpa yang ini......
ader orang nak jual dan sanggup hantar ke rumah
aku beli secondhand.....preloved item tau
masa dapat tue aku tengok macam benda baru
takde sopek takde calar takde cacat cela langsung
bila dapat macam ni..lagilaaaaa aku sayang kan
walaupun ader yang tanya tanya takmo jual ke??
hahahaha memang takkan dijual......
kalau pindah rumah pun nanti akan ku pikir nak letak di mana

next item yang aku nak sangat adalah ini


baru baru nie jumpa kerusi begini tapi warna coklat huhu
taknak coklat nak putih jugak...baru nampak english hehehehe

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...