BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, October 17, 2017

:layla dah bertunang:

throwback semula hahaha
majlis pertunangannya berlansung pada 29 July lepas


wefiee dulu sebelum rombongan sampai
makeup sendiri je..nasibla pandai makeup
kalau aku makeup sendiri rasanya dah rupa opera cina kot


hantaran pun buat sendiri


semuanya lasttt minit...
plan asalnya tak de nak hantaran bagai pun
adik aku nak se simple boleh
tapi pihak laki bawa hantaran 
takkan la pihak pompuan nak krik krik je haha
makanya kite buat jelah walaupun deco ala kadar je


aku seperti biasa duduk tepi je tengok
bukan tengok biasa je tau..tengok sambil komen
nak buat tak boleh..banyak pulak askar askar ni haa


alhamdulillah lepas setel berbincang semuanya


layla selamat menjadi tunangan orang


maaplah makcik kat tepi tue 
tak nampak pulak huhu sape ntah ambik gambar ni
aku takde masa nie..dalam bilik tengah tidokan Mardhiah
kalau ader aku dah tolong amikkan gambar dah
lagiiii banyak gambar dari ini hahahaha


bersama hantaran kedua belah pihak
tunangnya mana?tunangnya serpraisssss
masa tunang nie kitaorang tak masak
mak aku amik katering je senang cerita.......
ok done...lepas nie cite pasal kawen pulak

Monday, October 16, 2017

:Mardhiah dah sunat:

Mardhiah dah selamat di sunatkan pada 30 August yang lepas
buat di mana? aku buat di Klinik Fauziah Bukit Changgang
sama klinik sama doctor masa Marissa dulu


sebenarnya tak rancang pun nak sunat haritu 
sebabnya haritu aku cuti pergi buat 
dan renew passport anak beranak phewww
 makanya masa senggang sementara nak tunggu passport siap
aku plan nak sunatkan Mardhiah lah sekali
kebetulan masa col tue doctornya ada dan boleh datang terus
dan kebetulan pulak masa sampai tue takde orang
alhamdulillah sangatlah cepat urusan tue

seperti biasa sekejapppp je procedure sunat tue
tak sampai 5 minit kot dah siap 
Mardhiah pun takde menangis
alhamdulillah Mardhiah dah sunat

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...