BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, May 24, 2018

:surprises untuk mak:

adik aku dengan suami die yang plan
plan tak ajak aku..kalau tak lagi havoc mak kene serprais
dah pesan kat mak suruh pakai lawa lawa sikit
nanti ader kawan laila datang nak bagi barang
alasan tak munasabah langsung...
sebenarnya mak dah dapat hidu dah 
yang ader serprais untuk dier tapi dier tak tahu serprais ape


sampai masa telefon mak berdering orang tue dah depan rumah
anak anak aku yang excited nak tengok ape neneknya dapat


bunga rose warna merah dan kunig
bunga kesukaan mak


suka mak dapat bunga..dapat belon
 dapat cupcake dapat hadiah lagi


cupcake comel sempena hari ibu
Selamat Hari Ibu kepada Mak Tersayang
Jasa dan Pengorbanan mak tak dapat dibalas dengan ini semua

Tuesday, May 22, 2018

:sembang pagi:

pagi tadi dalam perjalanan nak hantar Marissa ke sekolah
aku bertanya kepada Marissa


"raya ni nanti kakak nak berapa pasang baju raya?"
Marissa menjawab :- "kakak nak 5 pasang"
aku tanya lagi "ooooo 5 pasang yeee nak warna ape?"
Marissa menjawab:-"warna pink,blue,purple,green pastu grey"


wowww banyak nye kakak sampai 5 pasang
Marissa menjawab;- "yelah mama raya kan SEBULAN"...!!!
hahahahaha tak sangka dier nak jawab macam tu
4 tahun tapi mulut macam orang tua ...sabar jelah 
budak budak sekarang agaknya memang terlebih advance kot eh

Friday, May 18, 2018

:ramadan keempat tanpa suami:


alhamdulillah diberi kesempatan bertemu ramadan kali ini
semoga ramadan kali ini lebih baik dari ramadan sebelum ini
ini adalah ramadan keempat tanpa suami di sisi
di sana takde bazar ramadan macam di sini
di sana suasana puasa nya seperti biasa takde kemeriahan makanan
di sini bulan ramadan macam bulan pesta makanan hehehe
semoga suami baik baik saja di sana pada bulan ramadan ini

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...