BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, October 20, 2017

:Bekal Minggu ini 2:

ishhhh bosan dah nie tak tahu nak update ape 
jomlah kite throwback bekal minggu minggu lepas haha


ikan goreng, bendi goreng pedas dengan salad


yang nie bekal hari malas
nasi goreng dengan nuget goreng
sebenarnya nuget atau makanan berproses tak boleh makan


sambal ikan dengan ulam ulaman


ayam masak halia dan salad

bawa bekal menu sihat sihat
orangnya pun dah sihaaaaatttt sangat dah ni haha

Tuesday, October 17, 2017

:layla dah bertunang:

throwback semula hahaha
majlis pertunangannya berlansung pada 29 July lepas


wefiee dulu sebelum rombongan sampai
makeup sendiri je..nasibla pandai makeup
kalau aku makeup sendiri rasanya dah rupa opera cina kot


hantaran pun buat sendiri


semuanya lasttt minit...
plan asalnya tak de nak hantaran bagai pun
adik aku nak se simple boleh
tapi pihak laki bawa hantaran 
takkan la pihak pompuan nak krik krik je haha
makanya kite buat jelah walaupun deco ala kadar je


aku seperti biasa duduk tepi je tengok
bukan tengok biasa je tau..tengok sambil komen
nak buat tak boleh..banyak pulak askar askar ni haa


alhamdulillah lepas setel berbincang semuanya


layla selamat menjadi tunangan orang


maaplah makcik kat tepi tue 
tak nampak pulak huhu sape ntah ambik gambar ni
aku takde masa nie..dalam bilik tengah tidokan Mardhiah
kalau ader aku dah tolong amikkan gambar dah
lagiiii banyak gambar dari ini hahahaha


bersama hantaran kedua belah pihak
tunangnya mana?tunangnya serpraisssss
masa tunang nie kitaorang tak masak
mak aku amik katering je senang cerita.......
ok done...lepas nie cite pasal kawen pulak

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...