BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, July 20, 2018

:photobook:

bercinta nak buat photobook ni tau
dari nak pilih gambar sampailah ke design nya
kalau dah expert dan selalu buat senang je kan
cuma bab nak pilih gambar tue jeee kene tengok betul betul
tapi takpe kalau gambar kualiti tak elok atau tak jelas 
akan naik notification terus...maka selamat la disitu


bila entah nak buat lagi photobook ni
kene tunggu sales murah murah la baru berbaloi kan
yang dah siap nie satu je aku bayar..tu pun murah sangatttt
yang lain semuanya hat kawan bagi 
sebab depa tak sempat buat...tu bagi pada aku
aku pun takdelah banyak masa sangat
struggle jugak nak menyiapkan sebelum due date tu

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...