BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, May 24, 2018

:surprises untuk mak:

adik aku dengan suami die yang plan
plan tak ajak aku..kalau tak lagi havoc mak kene serprais
dah pesan kat mak suruh pakai lawa lawa sikit
nanti ader kawan laila datang nak bagi barang
alasan tak munasabah langsung...
sebenarnya mak dah dapat hidu dah 
yang ader serprais untuk dier tapi dier tak tahu serprais ape


sampai masa telefon mak berdering orang tue dah depan rumah
anak anak aku yang excited nak tengok ape neneknya dapat


bunga rose warna merah dan kunig
bunga kesukaan mak


suka mak dapat bunga..dapat belon
 dapat cupcake dapat hadiah lagi


cupcake comel sempena hari ibu
Selamat Hari Ibu kepada Mak Tersayang
Jasa dan Pengorbanan mak tak dapat dibalas dengan ini semua

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...