BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, January 30, 2018

:Toy Museum The Shore Melaka Part 1:

lepas jenjalan di Oceanarium 
kami ke Toy Museum The Shore pulak
Harga Tiket Adult RM30 Children RM20


masa masuk Toy Museum tue tengok takde orang sangat
kepelikan pulak sebab takde orang hahahahaha
takpelah takde orang lagi senang nak jenjalan dan tangkap gambar 


semua dalam kaca...kalau tak habis hilang haha


Mirza memang suka lah mainan begini


Marissa pun terikut jugak kesukaan abangnya


banyak betul mainan dalam kaca ni
kene tengok satu satu..


Mirza


Mardhiah


Mardhiah posing baik...


kereta BATMAN


Tayar pun sebesar Mirza


kakak takmo bergambar....ralit duk tengok mainan


tak puas lagi nak bergambar dengan kereta BATMAN ni


STAR WARS


layankan jelah


anak dara dua ketoi nie kebosanan


akhirnya jumpa jugak mainan Marissa


berjumpa dengan kawan pulak
sama tinggi tapi lain umur


adik pun nak join sekali


arghhh sudah Mardhiah dah terlepas dari stroller


hamboii Marissa posing maut


adik sukalah dapat lepas bebas


TRANSFORMER


TRANSFORMER lagiiiiiiiiiiiiiii


arghhh sudah dah takmo duduk diam


dinosour


segerombolan dinosour


acah acah sado lah tue cittttt


nah layan anak tue yang takmo duduk diam hahahhaa
okehhh dah banyak sangat kita continue next entry

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...