BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, January 24, 2018

:Marissa Turns 4:

23 January 2018
genap Marissa 4 tahun
betapa masa itu cepat sangat berlalu
serasa baru saja menyambut kelahirannya yang ketiga

kali ini kek bertemakan Barbie


requested by Marissa


macam biasa kek ni dibuat oleh theslice_puansiti
dah biasa tempah kek padanya so memang tak cari lain dah
lagipun dekatttttt sangattt ha dengan rumah senang nak pickup
sesape yang berdekatan nak order kek
boleh jenguk instagram nye okeh


dari atas nampak cantik dan simple je kek nya
marissa tengok dier kata macam kakak lah mama


alalalala...malu malu je marissa ye


suruh senyum nak ambik gambar pun susah
bila ditanya kenapa taknak senyum
katanya kakak malu lah mama


orang lain semua seronok menyanyi
marissa menyanyi jugak tapi tunduk bawah haha


kawan kawan dier semua excited
dier je haaa malu malu kucing


oklah kakak malu ye
jomlah mama interframe sekali
sekali haaaaaaaaa baru la nak senyum


kakak malu mama


semua ticer megambil bahagian dalam memotong kek
potong dan edarkan pada kids yang ada

ramai sambut hari tue
ader tujuh kek semuanya tau
semua kek pada haritu lawa lawa tau


Marissa dalam class makan dengan kawan kawan
nampak Marissa tinggi di kalangan kawan kawannya



goodies untuk kawan kawan Marissa
cite pasal goodies nie....aku order last minit tau
tak tahu nak bagi ape...sudahnya order set pretzel
aku tempah di sutina_eshoppe
kalau korang nak order boleh tengok di instagram nya
ader banyak jenis..bukan pretzel je 

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...