BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, January 11, 2018

:menyesal stay di Bayou Lagoon Park Resort Melaka:

ye ye yeeeee aku menyesal book hotel ni
lepas nie kalau nak ke Melaka lagi aku nak cari hotel lain
menyesal gileeeeeeeeee okeh!!!!!


reason aku book sini sebab hotel nie ader taman tema air
so bolehlah anak anak aku enjoy kan
takde makna nya nak enjoy...bilik pun kotor inikan pulak pool tue
dahla orang ramai..confirm confirm kotor
memang takla nak bagi anak anak aku mandi kat situ
lepas nie no more lah...inilah kali terakhir
 yang TERAKHIRRRRRR


bilik kotor ye puan puan


lantai bercapuk macam tak disapu dan mop


bilik air pun takdelah bersih sangat..so so jeeeee


 dan tadi masuk je dah bau lain macam tau
aku mencari lah satu bilik nie bau ape nieeeeeee
rupanya cadar selimut dan sarung bantal bau kepam
yeeeeeeeeeeeee bau kepam orang dah tido
tak tukar ke ape nie..hadoii teruk benar servis diorang nie
aku bayar kot...lepastu aku stay untuk dua malam okeh please la


aku sudah tidak dapat menahan sabar dah nie
aku suruh suami col dan komplen
dier kol bahagian room servis takde orang angkat
kemudian dier call direct ke receptionist 
dier komplen sekian sekian sepertimana aku komplen tadi
nasibla laki aku yang col so nada tue boleh di kawal lagi
kalau aku ....memang tak boleh dikawal dah la

lepas komplen lama pulak nak tunggu room servis tue datang
datang kemas tukar pun aku still tak puas hati jugak
buat keje ala kadar je....tukar cadar n selimut pun tak reti okeh
dahla yang datang bau badan busuk gileeee satu bilik berbau

gerammmm okeh.dahla tunggu punya lama baru dapat bilik
bila dah dapat bilik..bilik nya macam TAIK..
maaflah memang aku geram dan tak puas hati sehingga ke hari ini


makanan pun so so je..
aku tak turun malas nak makan di situ


malam jomlah kite keluar membawa hati yang lara
lepak bilik pun tak best sangat...sendu je

*laki suruh cancel je stay di sini cari hotel lain
tapi kan musim cuti sekolah confirm hotel lain pun penuh

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...