BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 26, 2017

:Bercuti di Resort World Kijal - Day 2:



next day breakfast di hotel pagi tue
sebenarnya kami dapat dua kupon je sehari
kanak kanak di atas 6 tahun dah kene bayar
so bayarkan untuk Mirza jelah haritu


masa nie orang tak ramai lagi


pagi tue sengaja turun breakfast awal 
sebab anak anak dah berzikir nak mandi kolam


aku macam biasa muka tak siap hahaha
tudung bibik tak bawak maka sarung je tudung yang ader


budak budak nie bukan makan sangat pun
makan kokocrunch dengan buah je 


makanan amatlah banyak, pilihla nak makan ape
makanan malaysia ada, kalau takmo
makanan barat pun ada 


aktiviti lepas makan


sukalah depa dapat mandi kolam jugak akhirnya


aku melepak tepi kolam je 
malas lah pulak nak membasahkan diri sendiri


ikutkan nasihat doctor Mardhiah tak boleh mandi pool
tapi haritu sengaja cuba tengok ada apa apa yang terjadi tak
alhamdulillah lepas mandi pool takde ape pun
so mandi pool Mardhiah dah lulus ye 


lepas mandi pool diorang jenjalan area hotel
aku dalam bilik bersiap nak p kenduri
sambil tue masakkan bubur untuk Mardhiah


depa nie sebenarnya dah mandi
 tapi saja aku bagi pakai baju tido dulu


tempat breakfast kitaorang


2017 tahun melawat Terengganu....
2018 tahun melawat mana pulak eh????


cuaca pun elok masa nie....mendung je


dah siap nak pergi kenduri cousin suami di Marang


bergambar lah korang sementara tunggu papa amik kete


Mardhiah dah buat muka geram tue nak turun

akhirnya sampai jugak kami ke Marang 
dalam nak tak nak pergi tue hahahaha
bukan sesaje takmo pergi cuma takut banjir nanti stuck di sana


akhir cerita sekian dari aku
gambar dengan pengantin nya takde ye 
sebab pengantin dah tukar baju biasa

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...