BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, November 22, 2017

:rumah banyak habuk:

haishhh bertabah lah rumah banyak habuk nie
sehari sapu dua kali pun tak cukup masih berhabuk
setiap minggu pulak memang wajib vakum rumah
kalau tak vakum macam tak kene je rasa hahahahahaha
lagipun anak aku si Mardhiah kan ader Eczema
makanya kenelah selalu bersihkan rumah


vakum baru hasil rembatan dari senheng
personal review aku memang best pakai vakum nie
ader button pada pemegangnya.
button on/off, min/max and medium

sebenarnya tak plan pun nak beli yang baru
 sebab vakum yang lama masih elok lagi
 bawah tue vakum lama aku (vakum free hadiah kawen)


dah lama okeh vakum tue dah nak masuk 9 tahun dah
tapi sebab paip nye semua pecah dah tak boleh pakai
cari spare part pun payah beno sampai berbulan tak jumpa
kalau ader pun tak fit dengan vakum aku tue
sudahnya pasrah jelah beli yang baru 


tudiaa hasil memvakum satu rumah,banyak giler habuk
ini rumah aku lah yang setiap hari sapu nie
kalau rumah jenis tak bersapu tue 
tak tahulah kan banyak mana habuknya oppsss


vakum done
mop done
susunatur done
lap habuk done
tukar sarung bantal dan alas done
dah selesai semuanya baru boleh belunjur kaki lepak tengok tv

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...