BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 6, 2017

:hari hujung minggu saya:

hello korang......
hujung minggu lepas aku tak ke mana pun
duduk rumah je dengan anak anak....
rancangnye sebab hendak mengemas rumah
konon konon nak buat spring cleaning...berangan jelah
sebabnya aku dapat mengemas area hall dan dapur 
dan jugak bilik belakang...kemas segala buku buku Mirza
hari ini segala buku teks sek pagi dan petang dah kene return
bahagian bahagian yang lain tak dapat nak fully kemas


bertabahlah dengan tiga anak nak mengemas rumah ni
nasiblah ader Mirza boleh tengokkan adik adik
ituuuuuuuuuuuuuuuuuu punnnnn alahaiii ader je hal nya
rumah aku nie memang banyak habuk huhuhu
menyapu dua kali sehari pun boleh rasa habuk lagi
kalau seminggu sekali baru nak pegang penyapu tak tahulah 

kadang rasa macam nak upah weekend cleaner tapi entahlah
tak pernah mencuba lagi tapi tengok kawan kawan nye review ok je
kemungkinan untuk cuba tue ader..tunggu masa je hahaha

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...