BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, October 4, 2017

:Kijalena Beach BnB Day 2:

hari kedua di sana
bangun pagi je anak anak dah berzikir nak mandi kolam
aloh aloh aloh korang nie tak menyabar....sabar ye
kite pergi breakfast dulu baru mandi kolam ye



adik awal bangun pagi tue


deko dalam rumah besar Kijalena
lebih tepat lagi kawasan receptionist


kesayangan
lepak lepak dulu sementara nak tunggu makanan di hidang

di sini makanan akan dihidang ikut family
pastu ikutlah korang nak makan kat mana
kat area luar tepi kolam tue pun boleh
kat tepi kolam tue kan ader gazebo dan meja 
tapi aku pilih makan kat dalam haha


menu breakfast adalah makanan Terengganu
hari pertama kami makan nasi dagang nyum nyumss


ader kuih miuh dan jugak air panas kopi o kaw
aku bukanlah peminum kopi tapi serius kopi pagi tue sedap
banyak cawan jugak aku minum hahaha


dihidangkan begitu cantik sekali
susun dan teratur 


anak anak memang sukalah makan nasi dagang
sedapnyaaa nasi dagang lama tak makan


after breakfast lepak lepak di luar di tepi kolam


nyaman je


panjang kolam nie


dari atas pondok nie nampak laut di sana


Marissa berpeluk jelah dengan papa
trauma kes semalam tak hilang lagi huhuhu


panas nak oiii..tapi nak mandi jugak


adik pun join sekali mandi


adik takde baju mandi redah jelah pakai baju tido


Marissa takut takmo main dah


Marissa dengan tokwan


Mirza dengan papa

adik pulak di mana?
adik mama dah bawa masuk bilik
bagi mandi, bagi susu tidoooooo


tengahari nya pulak plan nak ke kenduri kawan
tapi sebab Mardhiah tak berapa sihat 
makanya tak jadilah huhu
agaknya terkejut sebab mandi kolam kot haha

lepas asar kitaorang just keluar jalan jalan area berdekatan
petang pulak lepak di Pantai Penunjuk
kebetulan ader karnival time tue.
cuti sekolah kan memang meriah la....


malam tak kemana lepak di bilik je sebab mertua nak datang


kemaslah pape yang patut sebelum mertua datang


masa nie tinggal aku berdua je dengan Mardhiah
laki pergi amik parents dier 
lama jugak malam tue diorang lepak
lepas mertua balik...aku terus suruh anak anak tido
esok dah nak balik huhu

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...