BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, October 26, 2017

:bila anak request nak makan ice cream:

mak korang nie takdelah rajin sangat 
tapi bila anak anak asyik cakap nak nak je
maka mak yang tak berapa nak rajin nie buatlah jugak


tadaaaaaaaaaaaa
homemade ice cream perisa oren sunquick
senang sangat buat ice cream nie

aku bancuh je oren sunquick tue
pastu letak dalam mould ice cream n then tutup dan bekukan
buat pagi..petang dah beku...dah boleh makan yeayyy
anak anaklah yang yeayyy nye 
depa suka sangat dapat makan ice cream
aku tak suka makan ice cream jenis ni berlemuihhh habis

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...