BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, October 11, 2017

:Bekal Minggu Ini:

since Mardhiah ada eczema dan aku menyusukan dier 
makanya makanan seharian aku kenelah berpantang
hanya makan ikan tertentu dan ayam organik saja
dan sayur pulak lebihkan pada sayuran hijau..
kalau dapat ulam ulaman lagilah bagus

tadaaaaa moh jamu mata tengok bekal aku
(ekceli bukan minggu ini..ini bekal beberapa minggu lepas)


sup ikan merah..sayur salad dan kacang buncis 


singgang ikan..sayur salad jugak


ikan goreng...sayur campur dengan asam rebus ikan merah


ayam kurma dan salad 


singgang ikan pedas dengan ulam dan salad

cukup lima hari bekal aku...mostly kalau korang tengok kan
menu utama adalah ikan +_________________+
ada yang tanya tak bosan ke asyik makan ikan je
bosan lah jugak kan ...bosan tak bosan makan jelah 
syukur atas segala nikmat yang Allah berikan ini

(*thanks jugak pada mak sebab tolong masak)

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...