BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, October 10, 2017

:Barang Baik dari Young Living:


haritu tanpa tersengaja termain kutu 
set dew drop diffuser dari Young Living ni
beli set nie percuma 2 jenis essential oil
 iaitu Lemon dan Lavender


ini kegunaan dan kebaikan Lemon

Haritu Mardhiah selsema aku guna EO Lemon tau
malam sapu, esok pagi dah kering selsemanya

buat macam mana??
aku dilute kan EO Lemon dan VCO
macam mana nak dilute???
macam ni setitis je lemon dilute dalam sesudu vco
lepas tue sapu area dada..belakang badan dan tapak kaki
sambil sapu sambil selawat dan berdoa supaya sembuh
insyAllah dengan izin dariNYA


dan yang ini pulak Lavender

sebahagian jenis essential oils yang ada
aku pun nak tambah eo 
tapi nak tambah kene tengok dulu ader keperluan ke tak


if uolls nak beli boleh contact Hany 013-287 2304

aku suka pasang benda alah nie
sebelum pasang titiskan satu ke dua drop eo Lemon & Lavender 
lepas tue on...wahh bau semerbak satu rumah 
tak percaya boleh cuba...nak pulak ko pasang aircond 
lagi nyaman je rasa satu rumah

ini haritu aku search pasal eczema 


ader 3 jenis essential oils untuk eczema iaitu
Lavender
Melrose
Frankincense


kalau baca kat atas nie 
Frankincense memang elok untuk skin


Kebaikan Melrose.....elok juga untuk eczema


bukan eczema je tau ..banyak kebaikannya


Melaleuca Alternifolia nie pun bagus untuk Eczema
nama payah sangat nak sebut
sebut Tea Tree Oil je sudah


ini latest pasang time cuti haritu
aku campur eo lemon dan lavender


benda alah tue aku dah letak dalam rak 
biar tinggi begitu supaya anak anak tak kacau 

*abaikan bunga kering di situ hehe

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...