BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, October 13, 2017

:awak nie makan ke sepahkan??:

 macam ginilah kalau bagi makan sendiri

aku bagi finger food pada dier
rasanya 20 percent je kot yang masuk mulut
balance nyaaa terabur habis di bawah


tengok tue haaa tengah main biskut kat tangan
sampai tak perasan kite ambik gambar dier


bila kita panggil dier pulak buat muka pelik tengok kite
eh mama, saya takde buat salah pape pun


sukanya saya siap gengam biskut lagi tunjuk kat aku
bangga lah tue dapat sepahkan rumah
tengok bawah kusi tue penuh haaa biskut
nasibla bukan atas karpet tau dik oiiii
kalau atas karpet mak ko nie kutip sambil menangis nak
nak marah ko kecik lagi haaaaa gitu

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...