BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, September 8, 2017

:Happy 9 months Mardhiah:

hyeee korang semua +__________+

sebenarnya cerita eczema mardhiah belum pun habis lagi tau
rancangnya nak sambung episod ketiga...
hahaha macam cerita bersiri pulak ye hehehe
tapi aku lost sekejap tengah cari idea nak sambung
sambil cari idea sambil cari gambar yang berkaitan



ader yang tanya macam mana eczema Mardhiah sekarang ni
sudah ok ke belum ke masih lagi on off???
alhamdulillah syukur sudah ok
kadang tue kalau terbabas terlanggar pantang 
eczema mardhiah mula lah naik semula
naik pun takdelah seteruk dulu huhu
nanti aku sambung cerita dan share ape aku buat 
dengan eczema Mardhiah...


happy 9 months Mardhiah

masa umur 9 bulan kan kene cucuk vaksin MMR
so sebelum cucuk tue kite kene bagi anak makan telur
tujuannya nak tengok anak kite tue alergik tak dengan telur

macam Mardhiah dier kan ader eczema
fyi kalau eczema, telur memang tak boleh makan
tambahan pulak telur putih  sighhhh
masa nak bagi tue risau lah jugak nanti eczema tue flare semula
tapi kalau tak bagi kang risau pulak mana lah tahu kan 
lepas injek MMR tue lagi teruk alergicnya huhu
makanya nak taknak bagilah jugak sebiji dua
alhamdulillah syukur sangat 
hasilnya eczema takde , alergic pun takde

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...