BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, August 11, 2017

:Mardhiah 8 bulan:

sekejap sangatttttt kamu dah 8 bulan tau
hujung bulan nie sudah 9 bulan


maaflah Mardhiah mama tak sempat nak 
update sangat pasal perkembangan kamu di blog ini
tapi takpe mama cuba update selagi boleh hahahaha

8 bulan kamu dah boleh duduk, dah pandai mengesot
merangkak xpndai lagi.... gigi pun tak ada lagi
takpelah janji kamu membesar dengan sihat n normal semuanya


kamu anak mama yang pertama naik walker 
abang Mirza dan kakak Marissa tak pernah
sebab kamu special so kamu dapat naik walker hahaha
* ader sebab kenapa nanti aku ceritakan ye


walaupun kehadiran kamu adalah rezeki tidak terjangka
tapi alhamdulillah dengan kehadiran kamu
papa mama semua dapat rezeki yang melimpah ruah 
ini semua rezeki kamu Mardhiah 
mama dan papa hanya menumpang rezeki kamu


mama doakan kamu sentiasa sihat 
dan dilindungi oleh Allah swt
membesar lah kamu menjadi anak yang baik solehah
dan menjadi manusia yang berguna & berjaya di dunia & akhirat
InsyaAllah
*alhamdulillah kamu masih lagi menyusu badan

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...