BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, June 21, 2017

:Mirza Darjah 1:

tahun nie Mirza masuk darjah 1
segala persiapan semuanya diuruskan oleh parents aku
sebabnya aku masih di dalam pantang
laki pulak tak boleh nak balik 
sebab dah balik lama masa aku bersalin haritu
sooooo kesian dengan Mirza 
nasiblah ader tokwan n nenek yang prihatin


ini masa minggu orientasi...
malu malu je masuk sekolah ye Mirza


nampak tuuuu Mirza di sana
disebabkan aku tak dapat pergi makanya
bapak aku snapla segala gambar bagi pada aku haha


time rehat memang bapak aku pergi 
selama sebulan bapak aku pergi tengokkan Mirza ni
pergi tengok dan ajar dier cara nak beli n pakai duit belanja
kadang bawak bekal...kadang takmo bawak bekal
ikut mood Mirza ni, makan pun ikut mood tau
mana lah tak kering je badan kamu tue huhuhu


donut n air sirap nie memang kegemaran dier
puaslah aku tarbiah dier suruh makan bekal n minum air masak
hurmmmmm tak jalan jugak...nak jugak membeli di kantin tue
nasiblah sekolah baru kan...bersihlah kantin nya
cara penyediaan dan pinggan mangkuk pun semua pun bersih 


adik meneman abang makan waktu rehat......
roti roti nie memang kegemaran Mirza...
bekalkan roti pun, masih nak jugak roti di kantin tue huhu
selain tabiat suka membeli di kantin
Mirza jugak ader tabiat suka membeli di koperasi
setiap hari ader je benda di beli nya tau huhu
kadang tue sanggup berlapar sebab nak membeli sesuatu
dan tabiat tue berlarutan sampailah sekarang 
tapi macam dah slow down skit...huhuhu

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...