BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, November 9, 2016

:38w dan belum bersalin lagi:


maka marilah makan selagi boleh
ini kes mengidam
orang lain yang sebut sebut nak makan
orang lain yang terasa rasa kat tekak nak makan
 InsyaAllah petang nie laki sampai sini
 bercuti dari harini sampai la aku bersalin
harapnya tak lama lagi bersalin lah ye hahahaha
sebab tak larat dah nie nak membawa perut huhu

Friday, November 4, 2016

:air tangan mak:

tetiba je aku mengidam nasi minyak
mak tanya nak lauk ape ..???
aku jawab nak lauk ayam masak merah je
so arinie bagitau esok mak dah buatkan alhamdulillah


tiap kali mengandung mesti aku mengidam nasi minyak
mengidam nak makan pulak dihujung hujung kehamilan
masa Mirza je aku tak sempat nak makan sebab nya
arinie mengidam esok Mirza dah keluar hahahaha
masa Marissa sempat jugaklah makan
masa adik baby nie pun alhamdulillah sempat jugak makan
nie semalam mak aku tanya lagi ader pape nak makan lagi tak ?

Thursday, November 3, 2016

:cream horn:

holla holla holaaaaaaa
makam selagi boleh makan...
nanti dalam pantang banyak benda tak boleh makan haha


haishh ini semua kes terliur dan mengidam 
sebab itu jugaklah aku terorder semalam
sedap memang sedap pastu creamnya banyak 
tapi aku lagi suka creampuff sebab kelembutannya


aku order 15pcs RM30 sokaylah kan
macam biasa sape nak boleh order lah yea 
dan korang boleh tengok ig the slice_bakery

Tuesday, November 1, 2016

:terapi diri:

tak tahulah kenapa pregnancy kali nie aku suka shopping
aku bukan setakat shopping barang barang baby
tapi sekali dengan barang barang rumah & juga barang aku
hurmmm orang kata shopping nie salah satu terapi diri
mungkinlah ader betul nya terapi diri sebab rasa happy lepas tue

baru baru nie aku shopping di Bella Ammara (online je)
beberapa helai baju dan tudung 
(memula dah letak gambar lepas tue delete semula)
kasi serprais lah kan..nanti lepas bersalin aku up entry lain haha
itu dah menahan nafsu tau,tu yang amik beberapa helai je
kalau tak mahu lebih dari itu aku amik aritu kohkohkoh

arinie aku belanja sekeping je dulu yeee (bella bawal floral)


tak menyabar nak pakai lepas bersalin hehe
nak jugak melawa walau dah gemuk hahahaha
maka tataplah korang makyong yang chubby ini kohkohkoh

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...