BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, July 28, 2016

:six months:



jarang bercerita pasal adik baby
bukan tak excited tapi sebab takde masa huhu
sekejap je weyhhh sudah 6 bulan 
tak lama lagi tahu tahu dah bersalin Insyaallah
barang barang baby pun satu ape aku tak beli lagi
ingat nanti nak borong terus beli semua 
malas nak keluar banyak kali membeli tak larat
ermm fasa meloya dah takde dah alhamdulillah
fasa kuat makan je sekarang nie omaigood
sentiasa laparlah kiranya 
makan banyak cepat lapar
makan sikit lagilah cepat je lapar balik
bertabah jelah lepas nie kenelah pantang betul-betul

Thursday, July 21, 2016

:Ctiey Nikah:

alhamdulillah dapat jugak menghadirkan diri pada hari tu
actually ctiey nie kawan lama aku di tempat keje lama
majlis pernikahan malam raya keempat baru baru nie



sampai tepat pada masa nye 
masa nie belum nikah lagi hehehehe
sempatlah hye hye pada ctiey


dah selamat dah ctiey jadi bini orang alhamdulillah


cantik ctiey pada malam tue
pelamin pun cantik sangattttttttt


wifiee (muka aku pucatnya huhu)


lepas tengok ctiey nikah baru makan


berselera semuanya makan 
al maklumlah pestime jumpa nasi minyak di hari raya

thanks ctiey sebab menjemput kitaorg
papepun Selamat Pengantin Baru buat Ctiey dan suami
Semoga Berbahagia Hingga Ke Akhir Hayat
Insyaallah amin

Wednesday, July 20, 2016

:Raya 2016:

Raya 2016
masih berempat lagiii 
insyaallah tahun depan berlima lah pulak


tahun nie turn raya di rumah aku


gambar keluarga pada pagi raya 
sesi nie memang wajib buat lepas sesi bersalam-salaman

raya pertama beraya di Kampung Subang dan Pantai Dalam
raya kedua beraya di Trolak Perak
raya ketiga beraya di Jasin Melaka
raya keempat pulak tak kemana cuma menghadiri 
majlis pernikahan kawan aku ctiey
raya kelima tak kemana duduk di rumah mendobi baju
 raya seterusnya tak ingat dah aku buat ape 
tahu tahu eh dah masuk keje semula

*seronok makan macam macam
tapi tak larat nak membawa badan ni

Friday, July 1, 2016

Selamat Hari Raya korang:

hmmm sekejap je dah nak raya
tinggal lagi 5 hari tau
so camner persiapan perayaan korang
aku nye persiapan raya tahun nie ala kadar je
macam tahun tahun lepas jugaklah

budak budak nie tak sabar nak beraya

duit raya dah tukar
kuih raya dah beli
baju raya sedondon dah beli
baju raya anak anak pun dah beli
kasut raya tak beli sebab dah ader hahaha
rumah takde beli pape sebab semua dah ader
pakai jelah yang ader tue sebab duk elok lagiiii

oklah korang di kesempatan ini aku nak mengucapkan
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin
ampun maaf dipinta jika ader tersalah bicara
terkasar bahasa, tersinggung ke perasaan korang 
minta maaf banyak banyak ikhlas dari hati aku
papepun aku hanyalah Hamba Allah 
yang baik datang dari NYA
yang buruk datang dari aku sendiri
assalamualaikum

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...