BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, February 23, 2016

:puding sedut by FAZNY HOMEMADE:


akhirnya dapat jugak merasa puding sedut ni
ekceli pernah je merasa tapi orang lain yang buat 
puding sedut yang nie kawan aku yang buat 
kawan aku nie memang bisnes puding sedut 


excited mirza n marissa dapat makan puding sedut
marissa makan sampai tumpah tumpah haiyaaa
sedap sangat lah tue kan sebab makan sejuk sejuk

so pada sesapa yang nak order 
aku sertakan di sini contact number ya

FB & IG :- FAZNY HOMEMADE
No Fon : 013-2872304

Wednesday, February 17, 2016

:berjamu kencur pulak:

dulu- dulu aku memang makan jamu
tapi sejak peknen dan bersalinkan marissa 
memang aku elakkan jamu jamu nie
salah satu sebabnya aku menyusukan marissa
jamu nie kan panas takutla efek ke anak tue nanti
sebab tue aku tak makan jamu dah tapiiii



nie marissa pun dah masuk dua tahun dah besar sikit
so bolehla aku makan jamu semula 
selalu aku makan jamu mak dara tapiiiii
kali nie nak mencuba yang ini pulak
Jamu Kencur Gold
baca testimoni seme meletopsss
tapi tak tahulah menjadi ke tak pada aku bahahaha
papepun tengok keserasian badan masing masing kan

*baru makan sehari dah demam hukhukhuk

Wednesday, February 10, 2016

:keep calm n relax:


assalamualaikum
hurm minggu nie minggu bertenang & relaks
rasa aman je opis aku sekarang nie
aman jugak dalam hati nie sebab tue boleh update blog
esok lagi bertambah aman sebab incik suami pulang ke sini
#homesweethome#

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...