BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, November 1, 2016

:terapi diri:

tak tahulah kenapa pregnancy kali nie aku suka shopping
aku bukan setakat shopping barang barang baby
tapi sekali dengan barang barang rumah & juga barang aku
hurmmm orang kata shopping nie salah satu terapi diri
mungkinlah ader betul nya terapi diri sebab rasa happy lepas tue

baru baru nie aku shopping di Bella Ammara (online je)
beberapa helai baju dan tudung 
(memula dah letak gambar lepas tue delete semula)
kasi serprais lah kan..nanti lepas bersalin aku up entry lain haha
itu dah menahan nafsu tau,tu yang amik beberapa helai je
kalau tak mahu lebih dari itu aku amik aritu kohkohkoh

arinie aku belanja sekeping je dulu yeee (bella bawal floral)


tak menyabar nak pakai lepas bersalin hehe
nak jugak melawa walau dah gemuk hahahaha
maka tataplah korang makyong yang chubby ini kohkohkoh

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...