BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, October 28, 2016

:kekabu Tok Mie:

yeayyy dah selamat sampai 
set tilam dan comforter untuk adik baby


tempahan last minit nie tau
selalunya tok mie akan siapkan tempahan 
dalam masa 2 minggu dari tarikh confirm tempahan
tapi disebabkan aku bagitau aku tengah menunggu hari je nie
maka tok mie pulun siapkan aku nye tempahan dalam masa 7 ari je
haiii laaaa thanks la banyak banyak pada tok mie 
sebab sudi ambik tempahan last minit aku nie

aku amat berpuas hati dengan hasil kerja tangan tok mie
jahitan kemas....kain cotton yang digunakan pun tebal tau
overall memang aku sangat berpuas hati lah
next plan nak tempah untuk abang dan kakak nya pulak
sape nak tempah boleh pergi page FB Meja Jahit Tok Mie

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...