BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, October 18, 2016

:2 days 1 night @ Lexis Hibiscus PD Part I:

tahun nie tak sempat nak plan pergi bercuti
yelah awal tahun sibuk dengan kenduri kawen adik
lepas tue aku sibuk dengan mabuk mabuk pulak
lepas tue sibuk berpuasa dan berhari raya......

bila dah kurang sibuknya aku pulak tak larat nak jenjalan jauh jauh
maka nya untuk memenuhi permintaan anak anak
marilah kite bercuti ke tempat yang paling dekat
iaitu di Lexis Hibiscus Port Dickson


pemandangan dari bilik aku
disebabkan nak privacy aku amik bilik Sky Pool Villa


seperti biasa katil king size yang besar dan selesa











private pool di luar bilik
kali ni kolamnya kecik sedikit berbanding dengan
kolam di Grand Lexis


bilik sauna...sape suka sauna sauna nie okla
aku tak suka panassss


ruangan balkoni
malam malam lepak sini jelah 
sambil sambil tengok anak anak mandi kolam

to be cont......

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...