BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, October 19, 2016

:2 days 1 night @ Lexis Hibiscus Last Part:

esoknya pagi pagi lagi budak2 nie dah bangun
lepas sarapan semua pakat terjun kolam
mirza n papa jelah yang lama pun dalam kolam tue
mama n marissa tak tahan sejuk hahahaha
lagipun perut dah besar nie aku jadi cepat penat

korang nak berendam silakan
aku nak rileks atas katil sambil tengok movie


marissa dah siap tunggu masa nak checkout je


dua dua tembam +_________+




ginilah bergambar biler takde monopod
lepas nie memang kene beli jugak monopod nie 


parking lot penuh menandakan ramainya orang di sini


penuh jugak


my boy



menyembunyikan ketembaman diri sendiri


sebelum checkout marilah kita jenjalan dulu



dari semalam berzikir nak main playground


sekarang mainlah yeeeee










pool kanak kanak ...takde orang mandi pun 
sebabnya dalam bilik sudah ader kolam hahaha


area restoran...


bilik di dalam laut

dah selamat checkout so kite tunggu papa amik kete


marissa kalau  di suruh senyum....senyum senget jelah dier


ini keadaan masa checkout lengang je tapi masa checkin jem okeh
pelik pelik kaunter banyak pun boleh jem time nak checkin


area lobby


ok marissa tak payah nak senyum sangat
jom balik jenjalan cari makan

next vacation tunggu lepas mama bersalin pulak yea

8 comments:

Ibu Ilyanie(s) said...

seronoknya bebudak tu gi berjalan.... hehe
BW and folow u here... tq

Ana Lyana said...

sERONOK TGK UOLLS HAPPY... BILA KITA NAK JUMPA NI MUN... HAHAHA... ASYIK SEMBANG JER...

nanonano said...

alaaaa kedekut nk tnjuk perot nehh,
marissa nmpak tembam klu ambik dr bwh je, haha
brape sni weh 1mlm, mesti 600 ke atas eh

nurul aziyana said...

dah besar mirza..comel

Maimun Razali said...

ibu IIyanie: tq sis.....

Maimun Razali said...

ana lyana:itulah xde kesempatan nak jumpa lagi nie

Maimun Razali said...

nanonano:nak tahu harga cek kat website je na hahahaha

Maimun Razali said...

nurul aziyana: tq

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...