BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, April 18, 2016

:Happy 6th Birthday Uwais Mirza:

sebelum bulan April berlalu baik aku update
dah lama jugak entry nie duk dalam draf tapi
malas nak update kenapa ntah
kali nie memang aku plan sebolehnya
nak sambut bithday mirza time papa dier ader
ateeeeee anak papa kan +_______+
kali nie Mirza rekues nak tema lego polis
so aku sebolehnya usahakan lah buat tema tue


Mirza & Marissa
(nampak tak kotak puding sedut 
faznyhomemade di belakang tue...hihi)



Papa standby kat belakang je yeeee
muka mirza xtau la kenapa gitu
senyum xtaknak ape pun xnak
terlebih teruja atau terlebih sedih atau spechlesss


kawan kawan n cikgu semua tengah menyanyikan 
lagu Happy Birthday untuk Mirza
sporting semua nya hehehehe


dah setel silalah tiup lilin tue
kawan kawan kat sebelah sama excited nak tiup jgk


adik mencelah jugak kat tengah nak potong kek
lepastu bermula lah sesi makan makan dan agihkan 
puding sedut n goodies untuk setiap pelajar


kek LEGO POLIS Mirza 




goodies from parteesandsuch


buat sekali dengan marissa nye 
alhamdulillah
semoga Uwais Mirza membesar dengan sihat 
dan menjadi anak yang berjaya dunia akhirat hehehehe

2 comments:

nanonano said...

lawanya kek abg!
kek adik mane? hehe..
next year adik2 plak sekolah,
so standby la celebrate kt sek gak eh derang, huhu

Maimun Razali said...

kek adik takde hahahaha
tunggu sekolah baru ader kek yeeee

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...