BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, March 8, 2016

:hujung minggu:

assalamualaikum
haiiii lah sekarang jarang sangat aku update blog nie
kadang rasa malas dah nak berblog 
tapi sayang jugak nak tinggalkan blog nie
sebab salah satu nya blog adalah pengurang stress haku
stress stress stressss tapi bila baca blog hilang stress aku


hujung minggu baru nie takde kemana mana sebab anak2 tak sihat
sekarang kan cuaca panassss lah sangat (panas terik)
kadang nak keluar tue pikir banyak kali 
sebab kesian kan anak anak berpanaskan matahari

bile duduk rumah mulalah tangan gatal nak kemas sana sini
selalu sarung sarung bantal tue aku akan basuh 
tapi kali nie malas sikit maka aku jemur ja bantal-bantal tue
kebetulan baju seme dah basuh dan ampaian kosong 
maka eloklah sangatkan


sebelum jemur kita kasi spray dulu dengan febreeze 
spray banyak-banyak sikit lepas tue jemur
elok sangatlah jemur kan sebab cuaca panas haritu
inilah bantal bantal kesayangan aku
sekarang dah stop membeli bantal baru sebab dah cukup
tapi kang kalau tetiba rasa tak cukup 
bolehlah aku menambah koleksi lagi hahahahaha

4 comments:

nanonano said...

ammboiii
semua pacthwork haaaa...

zazahashim said...

LAWO SGT NIE..BILA NK AJAK DTG RUMAH..HEHE

Maimun Razali said...

nano:dah nama pun kesukaan kan

Maimun Razali said...

zaza:nak mai mai jelah za.....hehehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...