BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, November 16, 2015

:Swiss Garden Beach Resort Kuantan 4 :


disebabkan semalam anak anak tido awal
so awal pagi jugaklah depa bangun huhuhu
bangun bangun dah nak mandi kolam
rileks dulu yeeee kite sarapan lepas sarapan kite p mandi

sarapan suh incik somi tapau je pastu makan kat bilik
incik somi tapaukan nasi minyak n nasi dagang
sedap masakan orang kampung situ
memang kene dengan tekak aku

lepas sarapan terus ke kolam


masa nie baru pukul 8 lebih tapi ramai dah orang



suka mirza dapat bercuti



adik rest sekejap sebab kesejukan hahaha
aku tengok je last last baru turun ke kolam
nak turun awal awal malu sebab ramai orang




sejuk ye dik

kalau sejuk jom kite p panaskan badan



jom mandi lautttt pulak



takut adik sebab tak biasa



nak mandi tapi takut
nasib ader abang jadi kawan penenang

lepas mandi laut p mandi kolam pulak
untuk second round
dalam pukul 10.30 pg aku ajak depa naik bilik



after checkout



incik somi dengan famili nya

lepas checkout terus jenjalan cr mee calong
pusing sana pusing sini jumpa jugak mee calong

Friday, November 13, 2015

:Swiss Garden Beach Resort Kuantan 3:



siapkan depa berdua dulu
barulah senang aku nak bersiap



jom selfie hahaha
pakai simple je malas nak bersiap beria sangat



menunggu keluarga mentua



adik kene dukung
kalau tak jenuhla nak kejar dier



plan asal nak ke Tanjung Lumpur makan
tapi disebabkan ader hal tertentu tak jadi hurm
sedih aku malam tue tau huhuhu
redho jelah mun (nanti lain kali kite pergi pulak)



lambat menunggu makanan sampai
nasibla aku bawa buku n pensel utk anak2
takdelah depa buat perangai sangattt malam tue

makanan malam tue bese bese je tapi mahal
bagi aku mahal lah hahaha sebab xder menu istimewa pun
dahla mahal servis lambatttt nau
so disebabkan aku kecewa takde pun aku amik gambar makanan
lepas makan balik hotel berehat jaaaa 

Thursday, November 12, 2015

:Swiss Garden Beach Resort Kuantan 2:


over haaa anak anak aku macam tak pernah jumpa katil
untuk marissa aku amik babycot
tapi bukan adik yang tido dalam tue abang yang tido


dalaman biasa je bagi aku 
yang penting bersih dan bilik tak berbau kepam


bilik air nya pun sama bersih


cermin besar haa puas nak belek badan time mandi


bathtub pun bersih

aku ingat petang tue nak rest dalam bilik je
tapi anak anak aku dah merengek nak ke kolam
oklah anak anak jomla kite turun 


redup je petang


bilik kami tingkat 4 atas sekali


aku xmasuk malas nak basah basah haha
bagi papa dier masuk tengok tengokkan anak2



suka dua beradik nie
mandi lama jugak sampai kul 6 petang
nasiblah aku mengajak naik depa nak naik  hehe

Wednesday, November 11, 2015

:Swiss Garden Beach Resort Kuantan 1:



hari sabtu 31/10/2015
kami bertolak lepas subuh
sebelum masuk highway
kami singgah breakfast dulu di kg.jijan

kul 10.30 dah selamat sampai di bandar Kuantan
yihaaaaaa jom le kite ke east coast mall dulu
kenapa ke sana? sebab laki nak shopping hurmm



lepas shopping singgah makan dulu di ayam penyet
lepas makan  terus gerak ke hotel



sampai je sana anak2 dah teruja tengok swimming pool



redup sedap ahh mandi kan
tapi disebabkan bilik tak ready lagi kene lah kami tunggu dulu
sementara tunggu depa bagi welcome drink 



elok2 habis minum je bilik dah ready
ok nextttt entry

Monday, November 9, 2015

:hadiah pengorbanan:



hello november
muahahaha lambat nau november aku eh
nak buat macam mana hari ini baru boleh update

hadiah dari incik suami 
sebab jaga anak anak time dier takde
hadiah pengorbanan jugak nie
walau tak ternilai pengorbanannya
yelah orang lain laki 24 jam depan mata
aku nie sebulan sekali je jumpanya
itu pun kalau sebulan sekali kalau tak 2-3 bulan sekali
syukur alhamdulillah 
semoga Allah sentiasa murahkan rezeki incik suami

*abaikan tangan aku yang gemuk tue

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...