BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, October 30, 2015

:mood bercuti:


kat mana? alaaaa dalam malaysia je hehehe

Friday, October 23, 2015

:final round:


semalam pengetua mirza wasap gambar nie pada aku
alhamdulillah rezeki mirza ke final round
harapnya nanti masa final 
mirza dapat buat yang lebih baik
Insyaallah

Thursday, October 22, 2015

:berebut:


hijau untuk abang, merah untuk adik 
memula main sama sama
tak lama adik berebut nak konker terus keduanya

Wednesday, October 21, 2015

:Hafazan Competition 2015:

competition nie hari khamis lepas
sehari sebelum nya mirza demam
nasibla esoknya sudah sihat bolehla pergi kan

ekceli nie baru saringan okeh
total peserta semuanya 111 orang


homaiiii mirza je sorang laki hehehe


berdebor ke mirza


menunggu giliran untuk naik ke pentas


nampak juri tiga orang kat depan tue


bersama juri juri, teachers dan pengetua SR
alhamdulillah mirza dan kawan2 berjaya 
diorang berjaya hafal doa-doa n surah surah yang diberi
harap adalah rezeki anak anak kecil ini ke final nanti
kalau takde rezeki pun takpelah 
at least diorang dah buat yang terbaik

Friday, October 16, 2015

:aunty aini's garden cafe:

lama dah tak makan di sini
haritu pergi rupanya dah buat renovation sikit dalamnya
dah banyak gazebo (tempat makan)
pastu toilet dan surau semua ader 
dan yang paling penting bersih


aku dengan marissa


mirza dengan papa dier lah
mirza kalau keluar mainan memang tak tinggal
tambah kalau mainan baru di usung ke sana ke sini


kejap je order pastu makanan dah sampai
servis memang tip toplah tak payah nak menunggu lama
even orang ramai waktu tue


aku order chicken chop
laki aku makan makanan kampung 
patin masak tempoyak + kailan ikan masin
bapak aku order mee curry
mak aku order sama dengan aku


adik aku order fish n chip
untuk anak2 aku order chicken wing


pastu desert pulak kami order 
banana split + ice cream with tapai


marissa nie suap ape je semua di telan
lepak lepak jap balik umah tido

Thursday, October 15, 2015

:lunch @ sama sama hotel


tak ingat dah tarikhnya biler 
tapi seiingat aku before laki aku balik ritu

makanan macam-macam ader 
rasa sedap dan boleh telan la (ikut tekak aku la)
tang desert memang meriah macam macam ader
dan sorry sebab aku xsmpt nak snap gambo makanan
al maklumlah kan makan dengan anak anak dua nie
memang tak terkejar rasanya


wifieeee dalam toilet hahaha


berdua je mirza xder masa nie sebab bz dgn kwn2


peel marissa yang takmo duduk diam 
fuhhh lap peluh sekejap 
aku makan pun cepat cepat je 
memang tak sempat pun nak menikmati 


mirza dah jumpa kawan lupa mama dengan adik


nie haaaa baru nak duduk elok2
ape orang makan semua dier nak makan
nasib perut jenis tahan lasak


membesar bersama semuanya


sama tinggi sama comel *eh*

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...