BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, September 30, 2015

:jualan murah:

Friday, September 25, 2015

:gift:

Monday, September 21, 2015

:kuih raya - no more:


raya puasa punye kuih raya ader lagiiiii weiiiiii
dah nak raya haji dah pun 
takde sape nak makan kat umah aku nie
so aku rasa ini kali terakhirlah aku membeli kuih raya
lepas nie no more kuih raya okeh
sebab aku tak suka sangatt makan
laki aku lagilah tak suka
anaak2 pun mengikut gen mak pak tak suka
so dari membazir gitu jeee baiklah aku tak payah beli

Friday, September 18, 2015

:dah main tapi taknak kemas:

tengok orang lain update blog kemahen aku pun nak update
tapi lahaiiii malasss nya nak edit n upload gambar
ekceli banyak je benda nak cite tapi masa pulak takde


mainan mirza ader satu box tue je hahahaa
anak orang lain penuh bersepah sepah mainan
tapi anak2 aku ader satu box je (itu pun aku nak reduce lagi)
kesian memang kesian sebab tak banyak mainan
tapi aku serabuttt biler rumah bersepah dengan mainan
dan dapat pulak budak budak nie takmo kemas
erghhhhhh mulalah aku jadi rimas nak buang seme
tapi dah buang pun nanti di topup kan balik oleh bapaknya
maka biler umah bersepah sana sini 
aku hanya mampu pejam mata dan bersabar jelah
sekarang kalau diorang takmo kemas takpelah nak
mak tak mampu dah nak jadi singa so biar jelah mak yang kemas

Wednesday, September 9, 2015

:teringin:

teringin nak makan megi bila laki wasap 
saya makan megi je berserta gambar
dan dan giteww terus aku terliur
semenjak suami keje jauh
memang aku tak restock pun megiiii
yang selalu restock bihun pama je 


baru baru nie masa p beli barang dapur
aku amik jugaklah megi walaupun
mata aku ni duk nampak bihun pama je
nasiblah beli jugak megi haritu 
so bile teringin terus masuk dapur masak

*bukan teringin sangat pun hahahaaa
lebih kepada malas nak masak

Tuesday, September 1, 2015

:3 hari:


3 hari rasa tak cukup nak mengadap marissa nie
macam macam peel dibuatnya
kadang tahap nak marah tapi tak jadi marah
betullah orang kata anak kedua nie lagi mencabar 

tadi adik wasap gambar nie ke aku
marissa dapat mainan baru papa belikan
ko tengok memula je tue dier sayang
kang habis sayang dikepaknya doll tue


tak banyak mainan gegirl kt umah aku tue
yang banyak mainan Mirza jelah
tapi Marissa ape kesah dier main jugak
kadang tue siap berebut dengan abangnya
biler berebut gitu yang menang dah tentu tentu marissa
sian abang terpaksa dan dipaksa mengalah

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...