BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, July 30, 2015

:raya pertama aku:

assalamualaikum ader orang tak nak baca nie hahaha
tahun nie turn raya di Kijal umah belah laki aku
macam bese ..kami esok nak raya harini baru balik kampung

dalam kegusaran merisaukan takut laki tak dapat balik
alhamdulillah laki selamat sampai di Malaysia pada pagi 16 hb tue
sampai je terus bersiap pastu gerak balik Kijal
alhamdulillah lagi jalan tak jem langsung
sempatlah kami sampai before berbuka puasa
dapatlah incik somi berbuka puasa dengan famili dier



esoknya raya pertama
lepas semayang raya ...
lepas bersalam salaman....
lepas makan 
terus kami anak beranak gerak ke rumah sedara


selesai rumah sedara balik dulu sebab laki nak p solat jumaat
laki p solat...jom kite merehatkan diri dulu hahaha
lepas solat jumaat laki ajak kuar lagi p umah sedara n kawan2

gambar raya pertama itu je yang ader hahaha
masa yang lain lain seme tak sempat nak ambik gambar

*semalam aku n anak2 hantar somi fly semula ke sana
dan pagi td alhamdulillah somi dah selamat sampai di Doha

Wednesday, July 29, 2015

:family gathering:


malam ahad lepas famili datang nak beraya
cakapnya lasttt minute so takdelah menu special hehe
mana tak lastt minute nye..malam nak mai..petang baru cakap
depa cakap tak payah nak menu special sangattt
janji adeer Sate Atuk +_______+

ok fine...cecepat suruh laki p beli Sate Atuk
nasib ader tau..kalau tak kempunan lah korang
menu tambahan haritu 
nasi impit+kuah kacang+lontong+rendang


pandai selfie yeeee


gambar tuan rumah jer takde hahaha


seme pakat duk ngadap tv...




presentation makanan asal boley je hahaha


selfie lagi marissa nie


insyaallah tahun depan dapat adik ipar baru


alhamdulillah dapat jugak berkumpul ramai-ramai
harinie husband nak fly dah tskk tskk tskkk

Tuesday, July 28, 2015

:selamat hari raya:

Monday, July 13, 2015

:Sedekah Kurma Project- ramadan 2015:







-alhamdulillah-

Friday, July 10, 2015

:tinggal seminggu je lagi:

cuti alhamdulillah dah approved 16-29 July
tiket dah ader (still dalam waiting list)
exit permit dalam process
hopefully sempatlah sampai before raya

Thursday, July 2, 2015

:Mirza & Marissa:


"mama mirza nak adik 5 ..." perghh permintaan kamu mirza
hurmm xpayahlah mirza hahaha
sekarang adik dier yang sorang tue pun dier duk buli
mainan berebut sentiasa ....tak reti nak berkongsi 
pastu berkasar kasar je dengan adik dier tue tau
mama pening pala tahap gaban dah dengan kamu berdua
baru dua..esok esok dapat yang ketiga...pastu keempat acane??
takpelah selagi boleh ku tahan...ku tahan je jebat.
tak tahan menangis sensorang muahahahaaaa..

Wednesday, July 1, 2015

:homemade steamboat:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...