BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, November 11, 2015

:Swiss Garden Beach Resort Kuantan 1:



hari sabtu 31/10/2015
kami bertolak lepas subuh
sebelum masuk highway
kami singgah breakfast dulu di kg.jijan

kul 10.30 dah selamat sampai di bandar Kuantan
yihaaaaaa jom le kite ke east coast mall dulu
kenapa ke sana? sebab laki nak shopping hurmm



lepas shopping singgah makan dulu di ayam penyet
lepas makan  terus gerak ke hotel



sampai je sana anak2 dah teruja tengok swimming pool



redup sedap ahh mandi kan
tapi disebabkan bilik tak ready lagi kene lah kami tunggu dulu
sementara tunggu depa bagi welcome drink 



elok2 habis minum je bilik dah ready
ok nextttt entry

1 comments:

nanonano said...

sedihnye kite xsempat jumpe masa ni kan
lg sedih nk kabo,
lawo tempat ni, tp aku xpernah masuk.
hahahhaha..
tp next time klu nk dtg, better g swiss garden yg baru tu, xjauh dr yg lama ni, tp tmpat dia lg xclusive gtuuuu...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...