BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, October 15, 2015

:lunch @ sama sama hotel


tak ingat dah tarikhnya biler 
tapi seiingat aku before laki aku balik ritu

makanan macam-macam ader 
rasa sedap dan boleh telan la (ikut tekak aku la)
tang desert memang meriah macam macam ader
dan sorry sebab aku xsmpt nak snap gambo makanan
al maklumlah kan makan dengan anak anak dua nie
memang tak terkejar rasanya


wifieeee dalam toilet hahaha


berdua je mirza xder masa nie sebab bz dgn kwn2


peel marissa yang takmo duduk diam 
fuhhh lap peluh sekejap 
aku makan pun cepat cepat je 
memang tak sempat pun nak menikmati 


mirza dah jumpa kawan lupa mama dengan adik


nie haaaa baru nak duduk elok2
ape orang makan semua dier nak makan
nasib perut jenis tahan lasak


membesar bersama semuanya


sama tinggi sama comel *eh*

3 comments:

nanonano said...

mkn mkn sempena ape ni??
comey je yg bawah skali tu, sepadan gituwwww

Maimun Razali said...

takde sempena apepun na hehehehe

Maimun Razali said...

takde sempena apepun na hehehehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...