BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, June 17, 2015

:Percutian 2015 - Grand Lexis PD:


ampunnnnn lah korang...cite lama dah ku peram nie
ateee takde masa nak berblogging
nie haaaaa ader masa lelaju aku edit,karang n publish
percutian awal bulan 5 haritu
memang dah plan awal dah sebab time tue husband nak balik
(pestime husband balik sejak pergi bulan 1 haritu)

memula balik kampung suami dulu di Kijal
lepas balik dari kampung..berehat sehari di rumah
n then esoknya check in di sini 


ruang dalaman.....ader dua king bed 
anak satu katil , mak pak satu katil hahahaha


ini ruang bilik air,bilik mandi,dapur n tempat bersiap
seme asing asing tempatnya...memang best


part paling best...adelah kolamnyaaaaa didalam bilik
very the privacy bahahahahaha
tepi kolam ader taman sikit pastu ader hot shower
ekceli hot n cold shower 


anak anak dah nampak kolam apelagiiii kan
duk berzikir jelah nak mandi nak mandi kolam
kolam nie 4 feet so budak memang kene pakai pelampung
malangnya pelampung ader satu je
itupun pelampung lama mirza..so kite bagi adik pakai dulu ye
nanti kite kuar cari pelampung lagi satu 
nasib lahaiii ader pelampung dalam bilik tue
bolehla guna untuk sementara waktu


lepas mandi kami kuar p mencari makan
makan ape???dah tentu tentu aku nak makan seafood 
kami ke medan ikan bakar Majlis Perbandaran PD
pestime makan di sini....memang sedap n harga pun ok
kalau korang ke sana wajib cuba di sini


anak anak dah jumpa taman permainan 
memang lupa terus la pada makanan
lepas makan kami balik terus ke hotel 
sebab mirza berzikir nak mandi kolam lagiiiiii


sempat beli pelampung baru untuk adik
selok sangatlah adik pink abang biru
dah memasing ader pelampung seronoklah bermain sama2


abang memula takut nak masuk
tapi biler tengok adik rilek je dalam pelampung 
baru dier ok (ok sebab taknak kalah dengan adik)


see abang happy walau muka tangan dah naik biru kesejukan
malam takde pergi mana just lepak lepak dalam bilik je
melayan anak anak mandi kolam 
mandi 30 min..pastu naik bilik rest....dah ok turun mandi pulak
esoknya lepas checkout terus pulang ke rumah 
keesokan harinya papa nak fly balik Qatar semula

2 comments:

Sura Mohd said...

seronoknya...suka sangat ada kolam camni..ada privacy..bukan main ceria lagi si abang dpt mandi kolam..bila la akak nak pergi ni..aritu duk survey jugak kat Grand lexis ni..:)

juelee said...

aku pon nak repeat sbb bebudak suka kolam kan.. ritu p, rayyan sampai taknak kluar g bekpes nk dok kolam aje.. amboi sngtttt....

eh cantek plak pelampung tu... bebudak ni takmo dok pelampung, eksen nau..

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...