BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, April 1, 2015

:celebrate 1st birthday marissa:

so sorry sebab kejadian dah agak lama lah
yelah birthday marissa 23.January kot
sekarang dah nak masuk April dah
huhuhuhu ampunkan saya sebab saya tak cukup masa

no birthday party
 sebab masa nie papa baru je pergi ke sana
so masa yang ader memang tak sempat nak prepare apepun
oleh sebab itu moh kite ke Secret Recipe 
celebrate dengan atuk nenek n uda saja

sedihlah jugak pada masa tue sebab papanya takde
tapi nak buat camner dah tuntutan keje
so nak tak nak kenelah redhoooooo

yang penting anak anak happykan
kek amik dua slices je sebab seme dah kenyang

*hyeee SELAMAT DATANG GST*

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...